Klarna hanterar våra fakturor. För deras villkor, läs nedan.

Om du vill skicka tillbaka varorna är det alltid till Miss Fancy. Använd returetiketten som du fick vid leveransen för att skicka tillbaka varorna. Om du inte behåller din beställning behöver du inte betala fakturan men hör gärna av dig om det börjar närma sig förfallodatumet på fakturan. Så fort vi får tillbaka din beställning så makulerar vi fakturan.

Vilka villkor gäller för Klarna Faktura?

När du betalar via Klarna Faktura handlar du tryggt, enkelt och behöver inte betala förrän du fått hem dina varor. Betalningstiden är 14 dagar från att vi skickat din beställning och du kan delbetala om du skapar ett Klarna-konto. Vid beställning med faktura tillkommer ingen fakturaavgift. Om du glömmer att betala tillkommer en påminnelseavgift på 60 kronor samt dröjsmålsränta på 24 procent.

Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Då får du en kopia på kreditupplysningen per post. Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning och Klarna behandlar personuppgifter i syfte att utföra kundanalys, identifikation, kreditkontroll och marknadsföring.

Personnummer används som kundnummer i kundhanteringssyfte. Läs gärna mer på www.klarna.se. Om du skulle uppleva något problem med din faktura, som går ut över din totala shoppingupplevelse på Miss Fancy, vill vi gärna att du berättar för oss. Mejla info@missfancynails.se

När ska min faktura vara betald?

Du har 14 dagar på dig att betala fakturan från att vi skickat din beställning. Om du bestämmer dig för att inte behålla din beställning behöver du inte betala fakturan. Så fort vi får tillbaka beställningen så makulerar vi fakturan.

Jag vill flytta fram förfallodatum på min faktura. Hur gör jag?

Klarna administrerar alla våra fakturor, kontakta dem på 08-120 120 10 för mer information eller för att be dem flytta fram förfallodatumet. Du kan helt kostnadsfritt flytta fram ditt förfallodatum genom något av dessa två alternativ:

  1. Logga in på Mitt Klarna via klarna.se
  2. Kontakta Klarna på 08-12012010 eller via klarna.se

RETUR

Vi tar ej emot returer eller byten av produkter.

Leveranstid

Varierar mellan 3-7 arbetsdagar beroende på hur mycket vi har att göra.

 

0769417246
info@missfancynails.se
Rutger Fuchsgatan 5
116 67, Stockholm