När du genomför ett köp eller registrerar medlemskap hos Miss Fancy, eller att du kontaktar oss via epost insamlas personuppgifter för behandling. De uppgifter som samlas in är enligt respektive formulär. Personuppgiftsansvarig är Miss Fancy och du når oss här:

Miss Fancy AB
Rutger Fuchsgatan 5, 116 67 Stockholm
epost: [email protected]
telefon: 0769417246

Ändamålet med behandlingen är att administrera ditt medlemskap, dina eventuella rabatter, beställningar, bokade tider, att besvara frågor eller kommunicera med dig gällande annan information.

Genom att du själv genomför ett köp eller registrerar medlemskap samtycker du till vår behandling.

Mottagarna som tar del av dina uppgifter är vi på Miss Fancy och våra biträden Sebastian Dahlström, webbansvarig, Binero AB avseende drift av hemsidan, Klarna avseende hantering utav fakturor och betalning. Genom att genomföra ett köp, registrera medlemskap eller kontakta Miss Fancy samtycker du till att Miss Fancy i förekommande fall lämnar ut dina personuppgifter till ovannämnda biträden och mottagare.

Vi behåller dina uppgifter så länge du är registrerad medlem eller så länge vi har kvarvarande hantering av dina uppgifter med anledning av beställningar, exempelvis hantering av olevererade produkter. Om du endast genomfört ett köp behåller vi dina uppgifter i två veckor efter färdigbehandlad beställning.

Du har rätt till tillgång till och rättelse eller radering av dina personuppgifter eller begränsning av behandling som rör dig eller att invända mot behandling samt rätten till dataportabilitet. Du kan även inge klagomål till tillsynsmyndighet, i det här fallet Datainspektionen.

Vilka villkor gäller för Klarna Faktura?

När du betalar via Klarna Faktura handlar du tryggt, enkelt och behöver inte betala förrän du fått hem dina varor. Betalningstiden är 14 dagar från att vi skickat din beställning och du kan delbetala om du skapar ett Klarna-konto. Vid beställning med faktura tillkommer ingen fakturaavgift. Om du glömmer att betala tillkommer en påminnelseavgift på 60 kronor samt dröjsmålsränta på 24 procent.

Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Då får du en kopia på kreditupplysningen per post. Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning och Klarna behandlar personuppgifter i syfte att utföra kundanalys, identifikation, kreditkontroll och marknadsföring.

Personnummer används som kundnummer i kundhanteringssyfte. Läs gärna mer på www.klarna.se. Om du skulle uppleva något problem med din faktura, som går ut över din totala shoppingupplevelse på Miss Fancy, vill vi gärna att du berättar för oss. Mejla [email protected]

När ska min faktura vara betald?

Du har 14 dagar på dig att betala fakturan från att vi skickat din beställning. Om du bestämmer dig för att inte behålla din beställning behöver du inte betala fakturan. Så fort vi får tillbaka beställningen så makulerar vi fakturan.

Jag vill flytta fram förfallodatum på min faktura. Hur gör jag?

Klarna administrerar alla våra fakturor, kontakta dem på 08-120 120 10 för mer information eller för att be dem flytta fram förfallodatumet. Du kan helt kostnadsfritt flytta fram ditt förfallodatum genom något av dessa två alternativ:

  1. Logga in på Mitt Klarna via klarna.se
  2. Kontakta Klarna på 08-12012010 eller via klarna.se

Byten & Retur

Vi tar ej emot returer eller byten av produkter.

Ordrar som är betalda med swish går ej att ångra.

Cookies

En kaka (cookie) är en liten textfil som lagras på din dator. Informationen i filen används till exempel för att underlätta användning av webbplatsen. Det finns olika typer av kakor. En permanent kaka ligger kvar på besökarens dator under en bestämd tid. En sessionskaka lagras tillfälligt i datorns minne under tiden en besökare är inne på en webbsida. Sessionskakor försvinner när du stänger din webbläsare. Miss Fancy använder kakor dels för att förbättra funktionaliteten på webbplatsen och dels för att t. ex. generera besöksstatistik. Miss Fancy lagrar inga kakor längre än två år.

Förutom de kakor som Miss Fancy själva skapar kan kakor skapas av andra tjänster t.ex. KlarnaGoogle, Youtube, Facebook och Twitter som vi använder på vår webbplats.

Den som inte vill acceptera kakor kan ställa in sin webbläsare så att den automatiskt nekar till lagring av kakor eller informerar användaren varje gång en webbplats begär att få lagra en kakor. Genom funktioner i webbläsaren kan vanligtvis också tidigare lagrade kakor raderas.