Välkommen till Miss Fancy Academy 

Online Guider, utbildningar och kurser skapta av Linda Jernberg. Grundare av Miss fancy Ab.

 "Jag vill dela med mig av mina erfarenheter och kunskaper kring naglar och spraytan. Efter ca 10 år i branschen, är det dags att inspirera och motivera andra som är där jag en gång var. Det absolut roligaste jag vet är att dela med mig av mina kunskaper till någon som brinner för yrket lika mycket som jag gör. Vi alla börjar någonstans och att ta hjälp av någon med mer erfarenhet är det bästa man kan göra för sin egen utveckling. Jag hoppas just jag kommer få äran att ge dig den extra kunskapen och inspirationen att lyckas ännu bättre i yrkeslivet." / Linda 

                                                                                  

Online Guider

Kunskap & Kvalitet.

Kämpar du med att få naglarna att sitta utan släpp? Då har du kommit helt rätt. Ta del av mina erfarenheter och kunskaper kring prep och se till att även dina kunder kommer komma tillbaka på sina återbesök utan släpp. 

Lär dig applicera gel som ett proffs.

Denna guide är för dig som är nybörjare eller för dig som kanske behöver de där extra tipsen för att verkligen avancera. 

Hur Fungerar det?

Steg1

Klicka på knappen nedan så kommer du komma till sidan där guiden finns. 

Steg 2

Du köper Guiden. Via swish eller kort. 

Steg 3

När du gjort köpet får du ett mail med instruktioner för hur du skapar ett konto. Sen är det bara att dra på läsglasögonen och sluka informationen jag delar med mig av i Guiden. 

Spraytan Utbildning 

Utbilda dig till Spraytan artist med oss på Miss Fancyoch Australiens ledande spraytanmärke BLACK MAGIC TAN. Spraytan är en behandling som fortsätter att öka i popularitet på skönhetsmarknaden så oavsett om du redan jobbar inom skönhet eller helt enkelt vill ta steget in på marknaden är Spraytan något att satsa på. Vi har flera års erfarenhet av Spraytan och vet vad som verkligen fungerar. Vad kunderna vill ha och vad som är viktigt för dig som arbetar med Spraytan. En produkt som garanterar en perfekt bränna varje gång. Våra produkter innehåller inga dofter vilket vi vet av erfarenhet endast är jobbigt för den som jobbar med produkten. Paraben fria och vegan vänliga. Självklart även Cruelty free. 

När du går Spraytan utbildning hos oss kan du vara säker på att få en grundlig utbildning och Allt du behöver för att komma igång med ditt nya yrke som spraytan artist.Sprayteknik - Produktlära - FärgkännedomVid utbildningstillfället som pågår i ca 3-4 h kommer du lära dig allt du behöver veta för att lägga en bra grund till din karriär som spraytan Artist! Vi håller till på salong Miss Fancy som ligger på södermalm i Stockholm. ca 10 minuter från City. 

Du kommer lära dig allt du behöver veta om vätskorna. Färgkunskap och hur du väljer rätt vätska till rätt hudtyp. Hur du använder maskinen och Tekniken för att få till den perfekta brännan. Jag ser till att det finns två modeller på plats. En som jag sprayar för att demonstrera samt en som du kommer få spraya med hjälp av mina instruktioner. Jag delar även med mig av mina erfarenheter kring att bygga upp en fungerande verksamhet. Efter utbildningen får du med dig ditt diplom och vi håller kontakten tills du känner dig trygg och säker på att spraya, du kommer få visa upp 10 kundbilder och när jag godkänt dom är du certifierad spraytan Artist. 


Vi håller utbildningar löpande och kommer överens med dig om ett datum som passar oss båda! bara maila till [email protected] vid frågor och bokning av spraytan utbildning. väntar en liten pojke till våren 2020 och tänkte att spraytan kunde vara en bra grej att hålla på med mot slutet av graviditeten och likaså efteråt. Så jag boka in en utbildning hos Linda och jag kan inte vara nöjdare! Linda var väldigt tydlig och enkel och man lämnade salongen med en pirrig känsla av att man vill börja direkt! Ett stort plus nu efteråt också är att Linda har vart väldigt tillgänglig och snabb på mail när man har behövt henne vid frågor eller när man vill ha respons på bilder på kunder. Så jag är väldigt nöjd med min utbildning OCH maskinen/produkterna man får med.kram
-Julia Marklund


Jag har gått utbildningen i augusti och är väldigt nöjd med både val av produkter och utbildning. Linda var väldigt trevlig och pedagogisk. Efter utbildningen kände jag mig taggad och redo för att köra igång! Något som jag tyckte kändes tryggt var att man, efter utbildningen, kunde höra av sig till henne om man hade någon fråga eller fundering. Är supernöjd!!!


-Moa Eriksson

Vi erbjuder 2 olika paket

DELUXE

 • Maskin itanpro +deluxe handenhet
 • Tält
 • 2 Liter spraytanvätska
 • 1 remover mousse
 • 25 pack sticky feet
 • 1 skrubbhandske
 • 1 blending brush
 • 1 barriärkräm 250ml
Pris: 11250kr
 

BASIC

 • Tält
 • Maskin itanpro +deluxe handenhet
 • 1 liter spraytanvätska
Pris: 9750kr

  

Vi erbjuder flera olika betallösningar och avbetalning via klarna. Ni hittar dom om ni klickar på spraytanutbildning

Spraytanutbildning Online 

Nu kan du äntligen utbilda dig till spraytan artist online! vi har gått ihop med vår samarbetspartner Black magic tan och erbjuder idag deras online kurs. Du får lära dig ALLT om produkterna, tekniken och massa mer för ENDAST 350kr!! du köper maskin och allt du kan tänkas behöva hos oss och har du frågor är det bara att höra av dig. du hittar kursen på www.spraytankurs.se