KöpvillkorLeveranstid

Vi skickar alla ordrar som inkommer innan kl 14.00 samma dag mån-fre. Vid högt tryck med ordrar vid tex. Rabattkoder/kampanjer eller lansering av nya produkter kan ordrar skickas dagen efter en beställning är gjord. Övriga tider skickas dom nästa arbetsdag. Leveranstid 1-5 arbetsdagar beroende på adress. Under black friday har vi upp till 5 arbetsdagars leveranstid. 

Ångerrätt

Ångrar du ditt köp har du 14 dagar på dig att skicka tillbaka ordern.

Obs! Det går ej att returnera vår mystery bag då den är gjord i ett begränsat antal endast för en viss månad.

Du har ingen ångerrätt vid köp av våra utbildningar.

Produkten måste vara oöppnad och oanvänd. När vi godkänt att produkten är i väsentligt oförändrat skick återbetalar vi summan för köpet inom 30 dagar. Efter att vi fått tillbaka produkten. Du som kund står för returfrakten till oss. Returen måste vara spårbar och du skickar den till:

Miss Fancy AB 
Vretvägen 13 
14234 Skogås

tel: 0790798607

Paketet måste skickas direkt till oss. Skickas den till ombud kommer vi inte kunna hämta ut den och den kommer returneras till dig. Vi rekommenderar att du skickar med DHL om du skickar som företag annars Schenker som privatperson. 

Det är viktigt att du skyddar returen noga då produkten måste vara i nyskick när den inkommer till oss. Skicka med följesedeln eller en lapp med order nr. Ångerrätten gäller endast privatkunder. Företag har inte ångerrätt.

Transportskada

Skulle en order vara skadad eller öppnad vid leverans är det viktigt att du tar upp det direkt på personalen på ditt utlämningsställe. Ta aldrig med ett skadat paket hem. Kontakta oss om du skulle behöva hjälp. 

Frakt

Vi använder oss av DHL. Fraktfritt över 599kr. under 599kr kostar frakten 59kr OBS! Under Black friday helgen har vi ej fri frakt. 

Avbeställning

Om du skulle ångra dig direkt efter beställning ska du mejla oss direkt till info@missfancy.se Om vi redan hunnit skicka din beställning så kan du inte avbeställa utan får returnera paketet till oss. Du som kund står då för returfrakten. Obs. julkalendern går ej att avbeställa.

Reklamation 

Vill du reklamera en produkt som är felaktig kontaktar du oss med information gällande produkten.Tänk på att färger på produkter kan skilja sig från bilder och verklighet. Vi har 1 års garanti på elektroniska produkter. När du reklamerar en produkt mailar du bild/video på produkten samt beskrivning och order nr. 

EJ uthämtat paket

Om ditt paket inte hämtas ut och returneras till oss debiterar vi dig 150kr, för att täcka våra frakt och administrations kostnader. Denna kostad kommer dras av från ditt köp. Vi kan tyvärr inte skicka ordern på nytt utan då får man lägga en ny order. 

Rabattkoder  

Rabattkoder gäller aldrig vid köp av presentkort eller julkalendern. Läggs en rabattkod på kommer den att avbrytas.