Välkommen till Miss Fancy Academy


Min passion har varit naglar i över 10 år. jag älskar allt som har med det att göra. Och jag vet att jag inte är ensam. Jag antar att även du älskar naglar och vill lära dig mer?
Du har kommit helt rätt. Just nu finns det 4 guider/kurser att ta del av. Du hittar dom här nedan. Jag vill att du ska lära dig massor om naglar till ett bra pris. Kunskap ska inte vara dyrt! Du har tillgång till guiderna/kurserna i all evighet så du kan välja att gå tillbaka till dom när du vill. Och jag finns här för att svara på eventuella frågor som kan tänkas dyka upp längst vägen.

/Linda, Grundare av Miss Fancy ab

Lär dig applicera tippar som ett proffs!

Nästa steg efter att man har lärt sig att preppa naglarna korrekt är att lära sig applicera tippar. Idag har vi så pass bra tippar att det är det absolut enklaste alternativet. Gå till kursen för att läsa mer!

Lär dig skapa en perfekt French fade

French fade är nog den mest efterfrågade designen och jag förstår varför. Otroligt fräscht! Tyvärr inte alltid det lättaste att skapa. Det krävs en viss teknik samt produktkunskap. Lär dig hur jag enkelt skapar en perfekt french fade med gele. Det går även att applicera samma teknik för en french fade med gellack eller rubber base som jag skulle rekommendera. Lycka till!

Prep guide

Vill du också att dina kunder ska komma tillbaka till sitt bokade återbesök utan massa släpp, naglar som gått av och klagomål?

Gel-applikation

Denna guide är för dig som vill lära dig hur man applicerar gelé på rätt sätt, formfilar samt applicerar gel polish och color gel. Jag går igenom i detalj allt du ska tänka på samt visar i videos.

Nagelkurser online, för dig som är nybörjare inom naglar eller för dig som vill bygga på din utbildning.