Välkommen till Miss Fancy Academy


Utbilda dig till Nagelterapeut Online!

Du kan välja mellan två olika paket, Med eller utan produkter. Pris från 4999kr. Vår Online utbildning gör dig till Certifierad nagelterapeut. Efter avslutad utbildning erhåller du ett Certifikat. Missa inte att du får 20% på alla dina köp under och efter avslutad utbildning! 

GRUNDUTBILDNING - NAGELTERAPEUT


Vår Online utbildning gör det enkelt för dig att utbilda dig i den takt som passar dig när som helst på dygnet. Utbildningen sker online på distans.

Från att utbildningen påbörjats har du 6 månader på dig att avsluta den. Lektionerna är i både text och videoformat med tydliga instruktioner och förklaringar. Frågor ställs enkelt på samma plattform som utbildningen. Du får full tillgång till alla produkter på vår nya PRO webshop under utbildningens gång för att kunna öva, du erhåller även 20% rabatt på alla köp under och efter avslutad utbildning.

Efter avslutad teori kommer du få öva praktiskt hemma tills slutprovet. Som sker när du är redo. Även detta görs online. Efter avslutad utbildning har du kvar tillgång till alla lektioner i all framtid så det finns alltid möjlighet att titta tillbaka för eventuell repetition.


Grundutbildning - Nagelterapeut online


KLICKA HÄR FÖR ATT SE PRISERUtbildningen ger dig direkt tillgång till alla våra produkter så du kan köpa de produkter du behöver under utbildningens gång. Här hittar du mer info om vilka produkter som behövs om du väljer att köpa utbildningen utan produktpaket.

Vi säljer även utbildningen med ett stort produktpaket som innehåller allt det du behöver klicka här

Efter att du köpt utbildningen kan du skapa ett konto på PRO shoppen och maila oss att du går vår utbildning så godkänner vi ditt konto även fast du inte har diplom ännu.

Alla produkter som används under utbildningen måste vara från oss förutom tex elfil, filar och andra tillbehör, men all geléer och byggmaterial ska vara från oss.

Grundutbildningen Innehåller

 • Nagelns Anatomi
 • Sjukdomar/åkommor
 • Arbetsmiljö
 • Ergonomi
 • Manikyr + Russian Manicure
 • Gellack applicering + Återbesök
 • Gellack på byggd nagel
 • Förstärkning med Rubber base + Återbesök
 • Applicering av Gel -Teknik
 • Fransk manikyr Gel samt Gellack 
 • Formfila
 • Förlängning med Tipp 
 • Förlängning med Easy forms
 • Återbesök
 • Produktkunskap
 • Starta eget 
 • Driva egen salong
 • Hyra bord
 • Väx på sociala medier/Marknadsföring
 • Kundbemötande
 • Elfilsteknik
 • Fotografering
 • Så lyckas du bygga och behålla en kundkrets

Möt din lärare!

Linda heter jag och jag är grundare och ägare av Miss Fancy AB.

Jag startade precis som du med ett intresse för naglar! Jag valde att gå en nagelterapeut utbildning som gav mig tillräckligt mycket kött på benen för att kunna starta min karriär inom nagelbranschen. 

Sedan dess har inte en enda arbetsdag varit tråkig, Utmanande har det varit och otroligt givande och det absolut bästa jag gjort! 

Med över 10 års erfarenhet som gett mig massor av kunskap genom att jobba som inhyrd på salong till att starta egen salong, med egna inhyrda.

Till att sedan utveckla mitt egna nagelvarumärke, har jag mycket kunskap att dela med mig utav till dig som precis som jag började med ett intresse för naglar och en dröm om att jobba med det roligaste som finns!

Jag är otroligt stolt och glad över att kunna erbjuda dig en gedigen grundutbildning som gör dig till certifierad nagelterapeut. Och självklart finns jag nära till hands genom hela utbildningen för stöttning och guidning. 

Välkommen!


Frågor och svar!

Har ni någon åldergräns?

Svar: Vi har 16 års åldersgräns med målsmans tillåtelse. 

Kan man dela upp betalningen?

Svar: Absolut! Vi använder oss av klarna, du kan välja att avbetala utbildningen om du vill det. 

Kommer man kunna köpa produkter från andra märken med en nagelutbildning via Miss Fancy?

Svar: Det kan inte vi svara på tyvärr. 

Hur gör jag om jag redan är utbildad

Svar: Det går bra att skapa ett konto på vår nya sida och maila in en bild på ditt diplom.
Klicka här för att komma till vår PRO sida. 

Eran utbildning är ju väldigt billig, betyder det att man får lära sig mindre? 

Svar: Absolut inte. Våran utbildning täcker allt och lite till skulle jag säga. Däremot har vi satt ett lågt pris för att vi tycker att ställer man sig frågan om man ska välja att utbilda sig till nagelterapeut ska det vara ett självklart val och det ska inte kosta för mycket. vi vill att alla våra kunder ska ha möjlighet att gå vår utbildning! 

Hur går slutprovet till?

Svar: Efter att du gått igenom alla lektioner och övat på de olika momenten avslutas utbildningen med ett slutprov som innefattar en teoretisk del samt ett praktiskt med inlämningsuppgifter på de olika momenten vi gått igenom under utbildningen. Du laddar då upp bilder på utfört arbete. Efter godkännande erhåller du ditt certifikat.

Online kurser

Lär dig applicera tippar som ett proffs!

Nästa steg efter att man har lärt sig att preppa naglarna korrekt är att lära sig applicera tippar. Idag har vi så pass bra tippar att det är det absolut enklaste alternativet. Gå till kursen för att läsa mer!

Lär dig skapa en perfekt French fade

French fade är nog den mest efterfrågade designen och jag förstår varför. Otroligt fräscht! Tyvärr inte alltid det lättaste att skapa. Det krävs en viss teknik samt produktkunskap. Lär dig hur jag enkelt skapar en perfekt french fade med gele. Det går även att applicera samma teknik för en french fade med gellack eller rubber base som jag skulle rekommendera. Lycka till!

Prep guide

Vill du också att dina kunder ska komma tillbaka till sitt bokade återbesök utan massa släpp, naglar som gått av och klagomål?

Gel-applikation

Denna guide är för dig som vill lära dig hur man applicerar gelé på rätt sätt, formfilar samt applicerar gel polish och color gel. Jag går igenom i detalj allt du ska tänka på samt visar i videos.

Vi erbjuder grundutbildning som gör dig till certifierad nagelterapeut samt enstaka kurser för dig som vill bygga på din utbildning.